Wednesday, January 21, 2009

berhoyea time bergelora...


Ni la aktiviti pertama kat luar opis setelah terperap berbulan2 menyiapkan kerja yang menimbun dan bersepah di lantai.....huhuhuuu...
Opis arranged discussion kat keelong acheh time laut bergelora ngan ombak besar dan angin kencang....tapi walaupun keadaan yang agak menyeramkan tu..kami enjoy kat sana...sejukkkkknyerr cuaca malamm...
Cuma time nak balik ada tragedi ngeri staff pompuan yg sedang sarat pregnant 8 mth tergelincir dari jeti masa nak naik bot ...ombak besar tetiba menghempas bot masa dia nak melangkah kaki ke dalam boat...huhuhu..ngeri tgk dia jatuh ke dlm laut yg sedang bergelora tu..sibbaik pekerja keelong cepat2 terjun dan tarik dia ke jeti...
Kitaorang balik after staff malang tu dah tenang dan bersedia untuk pulang dalam keadaan laut yang berombak besar dan angin bertiup kencang...
Alhamdulillah...kami selamat tiba ke jeti Pantai Penyabong, Mersing setelah mengharungi perjalanan selama 20 minit dari keelong tu..
Walaupun trip tu mencemaskan..tapi lenkali nak ajak AJ pegi sana lagi...kali ni nak mancennn...hehehehe

3 comments:

~ beaber ~ said...

ya ampuunnnn

kot yea pun dah atas kelong bukak laaa life jacket itewww


aduhaiiiiiii ...

SilverFerio said...

seronook juge dpt outting mcm nih

judi bola online said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny