Wednesday, August 27, 2008

Rest sekejapp...
















rinduuu nyerrr nak blogging cam dulu2...
Pengarah tak ada diofis untuk 3 hari...ada program di Kemboja...yeyeyehhh...bolehlahh hoyea2 nii..Tapi Timbalan pulak cutiiiiiiiiiiiiiiiiii...cehhhh!!!...nampak gaya takleh nak bersuka ria nihh...tadi dah ada pesanan khas untuk me ..jaga kedai dan jaga anak buah tu semua tau!!!! ...
:( :( :( :( :(
petang ni free skitt..lepas rindu jap nak buat entry..
20 hb sept ni Insya Allah akan mula bercuti balik KK...hmmmmm dah rindu sgt dengan anak2 dan rumah di sana...rindu juga nak jenguk gerai kegemaran untuk membelek benda2 niiiii.... ;))










Monday, August 11, 2008

masih bzzz...hmmmmmmm

salamm kengkawannn semua...

Nampaknya me bz amattss ni kat ofis dan kerja kat luar till 22 .8. ni...kesempatan untuk memblogging terhad sgt...maaf jika tak dapat membalas mesej kat blog dan kat shoutbox....
Jika kesibukan ni dah berkurang ..Insya Allah saya akan join semula kengkawan semuaaaa.....

Monday, August 4, 2008

pindah jb dah ni

Niari my 2nd day di ofis JB....aduiiii laaa...

Nampaknya aku kena buat ulangkaji beberapa kerja yang aku tak buat sejak hampir 9 bulan yang lalu...di Hq KL aku buat kerja yang agak baru di perkenalkan di ofis kami...aku agak beruntung kerana dah mahir buat kerja baru tu...tapi kat JB ni aku kena jadi head of section...so kena mahirkan semula tugas2 tertentu yang deal direct dengan Pengarah...

Esok aku masih kena buat tugasan yang diarah oleh Hq coz surat kuasa telah di keluarkan sebelum arahan transfer dibuat oleh HR Department...maknanya aku kena buat byk jenis kerjaaaaaa nihhhh....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....