Friday, April 25, 2008


aduiiiiiiiiiiiii...jantungg ku bagai nak terjatuh pagi ni pabila adik call si yeyen pengsan di sekolah dan masa dia call pun si yeyen pengsan lagi kat umahhhhh....
dorang dah bersiap-siap nak pegi hospital...ya Allah...
hanya 15 min drive dorang dah sampai hospital dan si yeyen belum sedarkan diri..dan terus masuk emergency room..
aku, adik ku nora..limah..usly saling berhubungan memberikan berita terkini dan aku pula cuba dapatkan flight jika perlu aku nak balik kk..cuba call dan sms ex-hb..haram dia tak jawab sampai petang ni...mampus dah kot !!..
After 145 pm barulah anak tu pulih...doktor kata kekurangan glukos dan tekanan darah yg rendah...
Alhamdulillah...tadi sempat bercakap dengan dia tadi..katanya tadi pagi tak sempat bfast...hmmmm....
Apa pun..Alhamdulillah..dia dah boleh gelak masa call tadi...dan now sdg tidur...

Thursday, April 24, 2008

1 st entry......




semalam birthday anak yang sulung...hmmm..tapi aku naik angenn ngan anak bongsu tu..ada no phone free dia tamo pakai...dah tu semua hp dorang off..berpeluh2 aku dail semua no adik aku...semua x angkat..just nak tanya apa majlis yg dorang buat coz pagi dah bank in duit for small gathering..


dah tu tengahari tadi pun mood aku x baik ngan 2 anak aku ponteng skool niari..alasan dorang senang jerr...MALAS !!!...mau tak ngamuk aku ..


hmmmmm....petang ni nak cool down mood yg hot ni...


Pada buah hati yg sudi create id for blog ni...ty sooo muchh!!!


ni first entri..


WELCOME TO MY ALL FRENZZ...