Monday, February 14, 2011

<...chatting..me, MIl, SIL Mala dan FIL...plan our next trip :D
banglo terbiar ...

Today is Monday...esok cuti Maulidur Rasul...phewww...kalau ikutkan hati memang mau bercuti niari...penyakit M besar melanda....paksa diri utk bekerja..dan memasti kan mode kerja 'on '..ok lah pagi ni a few incoming mails settled wlp sambil berfesbuking wif my SC group :D















the room ----------------------->>>
During CNY holiday kami ada family gathering di Summerset Kuala Rompin..its about 200++ km from JB..phewww..walaupun tak pegang stereng tapi tetap rasa penat :D




Well...cam biasa..im d chef...muahahahha..






my laki wif najiha..







the kids----------------------------> and my SIL fauziah








my MIL







sunset











me and my MIL..preparing the drinks











my SIL ..Fauziah










my FIL... known as Bak..Hj Kassim












my chubby...BB










see my MIL...main ombak :D









my chubby wif Danial...chatting apa ntah ..









the room ( Suite Room )
















Ni lah tempat kami menginap..1 got Suite Room..thanks a million to my SIL Mala
















see..our car...muahahaha teka mana satuuuu.. :D




































Tuesday, February 1, 2011

missing 2 of em..:(

Izzyan , Fatin , Qurratu Ain @ BB

Izzyan Izzaty @ yeyen...18 tahun...tunggu result SPM ...my 2nd daugther ni taste ala ala org byk uit..uishhh selalu bikin mummy nya bankrupt...flight Airasia JB/BKI tu cam tambang bas KK/Meruntum jaa...

yang ni Fatin Farhah...urmm nda terasa udah bujangan anak ku ni...coming 20 tahun bulan April ni...mau selalu kena pesan...belajarr duluuu...jgn pikir mau kawinn cepatt...


petang ni dua-dua ni berkumpul di KK...duhhh rinduu benar mau bertemu dorang ni....sorang cuti 5 ari from Kolej Jururawat Duchess of Kent Sandakan...sorang jadi minah rumah tunggu result SPM...


Berkumpul masa cuti Dis tahun lalu buat rumah di Bayu Puteri JB riuh rendah...pluss anak ngan anak2 4 kaki ku...aku yang bingung..penat urus itu ini dirumah tu...


Now rumah tu agak sunyi walaupun ada anak bongsu..BB...dan anak2 4 kaki...