Thursday, October 30, 2008



bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....:(((((

Monday, October 13, 2008

PMR 2008..


Anak Bara yg no 2 ni sedang exam PMR mulai today selama seminggu...hanya doa dan sokongan moral dari jauh yang dapat mummy titipkan...moga sukses mencapai target yang diimpikan..

Thursday, October 2, 2008

my famili

Me , Aj dan anak2...
My 3rd sis...Halimah
My bro..Usly
My bro..Mohd Yacub
My sis...Nora

Yang tak hadir pagi raya..my bro Halik..jam 1 ptg baru muncul coz awal pagi pekerja2 nya serbu rumah dia untuk beraya...pic dia sekeluarga ada kat camera lain..tak sempat nak download..
Me ada 2 org adik yg lom berkawin....takde join amik pic famili..masing2 ada tugasan kat dapur..

Wednesday, October 1, 2008

1 Syawal di Meruntum...


Salam...
Agak sibuk sejak balik ke KK ...sehingga petang tadi masih riuh rendah dengan tetamu yang datang beraya...plan asal malam ni nak pegi beraya di rumah pakcik di Putatan..tapi statusnya jadi 50-50...hmmmm...now dah jadik kensel pula...malas nak bergerak kemana- mana...
Sempena 1 Syawal ni Meeda n AJ serta seluruh famili di sini mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidil Fitri..maaf zahir dan batin..Insya Allah kami berdua akan beraya di JB mulai 8 0ktober 2008...