Wednesday, March 16, 2011

my old frenzz@ ex schoolmate Sabah College


tatau nak hupdate apa kat blog ni...kepala pun pusing kat opis ni..keje tak reti nak surut...
Dapat pic ni dari sorang kawan lama Ct Musliha @ Ct Merak (bertudung kaler ijau )...masa di KK dia sempat dating dengan sorang kawan lama Santy ( pakai tudung sokelat ) yg kami dah sedia maklum dgn statusnya sbg OKK ...alhamdulillah...
selain ada legal firm dia juga dah jadi tokey bas ( City Bus ) di KK...
Masa di KK mmg ada berurusan dengan dia masa nak loan rumah...cuma perasaan segan menebal gak dihati...wlp kami berkawan baik semasa di Sabah College tp bila dah masing2 membawa diri perasaan kekok dan malu tetap ada...yelaa dah macam ibarat langit ngan bumi...dia org OKK...kita cuma org biasa...
Mudah mudahan perancangan reunion akan diadakan ini akan dapat menyatukan kami semula wlp tidak seperti zaman persekolahan tetapi akan tetap rapat sebagai sahabat di dalam apa jua suasana...
Pada Ct Musliha...terimakasih kerana sudi berkongsi saat2 happy dating ngan Santy dan congratss kerana berjaya menjadi Pengetua SMK Teknik Labuan